novi-sad

Sektor projektovanja predstavlja tim inženjera u različitim oblastima, usko specijalizovanih za određena polja projektovanja.
Kroz dugu tradiciju i složenost projekata posebno se ističe u oblastima projektovanja administrativnih objekata, stambeno-poslovnih, sportsko-rekreativnih kompleksa, hotela, turističkih naselja,industrijskih objekata, a u poslednje vreme svoje mesto na tržištu pozicionirala je kao lider u oblasti projektovanja postrojenja za preradu otpadne i pitke vode.
Visoka etika poslovanja, timovi stručnih pojedinaca, posvećenost i otvorenost prema klijentima i poštovanje rokova odlike su sistema koji pruža visokokvalitetnu uslugu u svim fazama.

ppov

Kao firma sa dugom tradicijom u izgradnji najrazličitijih vrsta objekata posedujemo tim iskusnih inženjera zaposlenih u sektoru inženjeringa.
Posebno iskustvo kompanija poseduje u izgradnji postrojenja za preradu otpadne vode po sistemu "ključ u ruke".
Pored toga veliki broj komercijalnih, stambenih, rezidencijalnih, sportskih i industrijskih objekata realizovan je u poslednjoj deceniji.
Profesionalan odnos prema klijentima, poštovanje rokova, stručnost inženjera i kvalitetni izvođači osobine su koje nas određuju.

skadar

Kao firma sa dugom tradicijom u oblasti rukovođenja investicijama u građevinarstvu pružamo kompletnu uslugu u oblasti konsaltinga:
studije opravdanosti, stručni nadzor prema domaćim zakonima i pravilnicima, nadzor i rukovođenje gradnjom prema FIDIC pravilima građenja izradu tenderske dokumentacije i posttenderske analize, izrada dinamičkih planova i organizaciju građenja tehničku kontrolu i verifikaciju projekata i elaborate energetske efikasnosti.